Vragen omtrent het plaatsen van ramen en deuren

Ramen en deuren, ook regio Kortrijk, stel ons uw vraag.Wordt er steeds een plaatsbezoek gedaan vooraleer prijs op te maken?

We kunnen een raming maken aan de hand van de afmetingen die u meebrengt naar de showroom, doch om een correcte offerte te kunnen maken is een plaatsbezoek noodzakelijk.

Onze ramen zijn nog in enkel glas, wat nu?

Hans Buyck adviseert op een professionele manier hoe u meer rendement uit uw woning kunt halen.
Het plaatsen van dubbel glas is daar zeker een meerwaarde in, op vandaag kunt u nog genieten van premies van de Vlaamse overheid en van de distributienetbeheerder.

In hoevere zijn de produkten van Hans Buyck geluidswerend?

Het buitenschrijnwerk van Hans Buyck werkt isolerend en heeft dus ook een sterk akoestisch effect. Omgevingsgeluiden worden aanzienlijk gedempt.

Hoe lang duurt het plaatsen van buitenschrijnwerk?

Dat hangt af van de opdracht, maar is bij nieuwbouwwoningen meestal in 1 dag voor elkaar. Bij verbouwingen duurt het hele proces 2 à 5 werkdagen.

Zijn er premies beschikbaar?

Jazeker. De Vlaamse overheid stelt een renovatiepremie beschikbaar voor investeringen tot maximaal € 15.000. Concreet: 40% bij een salaris < € 28.000 en 30% bij een salaris < € 56.000. Zie voor meer informatie www.bouwenenwonen.be. Daarnaast stelt ook netbedrijf Infrax (www.infrax.be) premies beschikbaar:

  • € 12 per m² bij het vervangen van enkele beglazing, bij een warmtedoorgangscoëfficiënt van maximaal 1,1 W/m²K. Maximum: € 300,-
  • € 15 per m² bij het vervangen van enkele en dubbele beglazing bij een warmtedoorgangscoëfficiënt maximaal 0,8 W/m²K. Maximum: € 375,-.

Wat zijn de gevolgen voor mijn energiefactuur?

Die gaat aanzienelijk omlaag. Meer isolatie betekent minder warmteverlies en dus minder stookkosten.

Hoe zit het met het onderhoud?

Alle producten zijn duurzaam en efficiënt in onderhoud. Schuren en schilderen behoort voortaan tot een zeldzaamheid als je kiest voor houten ramen en is helemaal verleden tijd als je kiest voor PVC of aluminium.

Jullie doen ramen en deuren in de regio van Kortrijk? ook in andere regio?

Wijzelf zijn gespecialiseerd in ramen en deuren regio Kortrijk. Ook vanuit andere regio zijn jullie bij ons welkom.

Wij leveren ramen en deuren met de glimlach.

Volg ons op Instagram

RAMEN EN DEUREN IN ALU - PVC - HOUT - ALU/HOUT

PLAATSEN VAN ROLLUIKEN - SCREENS - VERVANGEN VAN BESTAANDE BEGLAZING

RAMEN EN DEUREN IN ALU - PVC - HOUT - ALU/HOUT

PLAATSEN VAN ROLLUIKEN - SCREENS - VERVANGEN VAN BESTAANDE BEGLAZING

RAMEN EN DEUREN IN ALU - PVC - HOUT - ALU/HOUT

Wij maken gebruik van cookies

De website van Hans Buyck maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.