Beurzenkalender ramen en deuren

Wil u onze ramen en deuren in levende lijve zien,kom naar Kortrijk of naar één van onze beurzen.Bisbeurs Gent

Flanders Expo Gent bis, dé grootste bouwbeurs van Vlaanderen, met meer dan 500 exposanten in de hallen van Flanders Expo. Om dat te verwezenlijken zorgt bis voor een primeur en zelfs een stunt! bis stunt: je mag gratis* binnen van maandag tot donderdag ... Een nieuwe woning bouwen of een huis kopen en verbouwen: het wordt steeds moeilijker om het financieel rond te krijgen. Let wel u moet vooraf registreren online,tickets aan de kassa zijn niet meer mogelijk.

Bouwxpo Kortrijk

 Inspiratieplatform voor iedereen die een eigen woning wil bouwen, kopen, inrichten, renoveren, optimaliseren en/of energiezuinig maken! Voor deze bezoekersdoelgroep bundelt BouwXpo 2020 gedurende 3 dagen (inclusief verlengd weekend) de belangrijkste aanbieders/specialisten uit de branche onder één dak: van woningbouwbedrijven, makelaars en projectontwikkelaars tot producenten, verdelers en installateurs van (ver)bouwmaterialen, -producten en –diens...

B en W "NU" Brugge

50 jaar al wordt in Brugge de beurs Bouwen Wonen Nu georganiseerd. Het begon in 1953 in de Stadshallen onder het Belfort (voor de eerste editie werd zelfs een volledige prefabwoning gebouwd in de Hallen) en sindsdien is Bouwen Wonen Nu uitgegroeid tot één van de belangrijkste bouw-, interieur- en tuinbeurzen uit de regio.

Bouwbeurs Roeselare

Bouwbeurs open van 10/02/2024 tot en met 18/02/2024.

Vanaf 13u tot 18u op zaterdagen en weekdagen.

Zondagen van 10u tot 18u.

Volg ons op Instagram

RAMEN EN DEUREN IN ALU - PVC - HOUT - ALU/HOUT

PLAATSEN VAN ROLLUIKEN - SCREENS - VERVANGEN VAN BESTAANDE BEGLAZING

RAMEN EN DEUREN IN ALU - PVC - HOUT - ALU/HOUT

PLAATSEN VAN ROLLUIKEN - SCREENS - VERVANGEN VAN BESTAANDE BEGLAZING

RAMEN EN DEUREN IN ALU - PVC - HOUT - ALU/HOUT

Wij maken gebruik van cookies

De website van Hans Buyck maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.