Beurzenkalender ramen en deuren

Wil u onze ramen en deuren in levende lijve zien,kom naar Kortrijk of naar één van onze beurzen.Bisbeurs Gent 06/10 -14/10/2018

Flanders Expo Gent bis, dé bouwbeurs van Vlaanderen, is aan zijn 27ste editie toe en verwacht ook dit jaar weer ruim 80.000 bezoekers voor de meer dan 500 exposanten in de hallen van Flanders Expo. Om dat te verwezenlijken zorgt bis voor een primeur en zelfs een stunt! bis stunt: je mag gratis* binnen van maandag tot donderdag ... Een nieuwe woning bouwen of een huis kopen en verbouwen: het wordt steeds moeilijker om het financieel rond te krijgen. Daarom wil bis zijn steentje bijdragen: van maandag tot donderdag is de toegang gratis voor het grote publiek.

Bouwxpo Kortrijk 09/11-11/11/2018

Kortrijk Xpo presenteert van vrijdag 9 tot en met zondag 11 november 2018 een gloednieuw event: BouwXpo 2018 - inspiratieplatform voor iedereen die een eigen woning wil bouwen, kopen, inrichten, renoveren, optimaliseren en/of energiezuinig maken! Voor deze bezoekersdoelgroep bundelt BouwXpo 2018 gedurende 3 dagen (inclusief verlengd weekend) de belangrijkste aanbieders/specialisten uit de branche onder één dak: van woningbouwbedrijven, makelaars en projectontwikkelaars tot producenten, verdelers en installateurs van (ver)bouwmaterialen, -producten en –diens...

B en W "NU" Brugge

50 jaar al wordt in Brugge de beurs Bouwen Wonen Nu georganiseerd. Het begon in 1953 in de Stadshallen onder het Belfort (voor de eerste editie werd zelfs een volledige prefabwoning gebouwd in de Hallen) en sindsdien is Bouwen Wonen Nu uitgegroeid tot één van de belangrijkste bouw-, interieur- en tuinbeurzen uit de regio.

Bouwbeurs Roeselare 02/02 -10/02/2019

GRATIS inkom op vertoon van Argenta bankkaart gedurende de Bouwbeurs 2019 De beurs is open voor het publiek van 14 uur tot 19 uur. Maandag 04 februari 2019 GRATIS TOEGANG voor senioren op vertoon van de identiteitskaart. Vrijdag 16 februari 2018 De beurs is open voor het publiek van 14 uur tot 20 uur (Nocturne) Infoavond "Tendens Wonen" voor kandidaat (ver)bouwers om 19 u. GRATIS mits voorregistratie.

RAMEN EN DEUREN IN ALU - PVC - HOUT - ALU/HOUT

PLAATSEN VAN ROLLUIKEN - SCREENS - VERVANGEN VAN BESTAANDE BEGLAZING

RAMEN EN DEUREN IN ALU - PVC - HOUT - ALU/HOUT

PLAATSEN VAN ROLLUIKEN - SCREENS - VERVANGEN VAN BESTAANDE BEGLAZING

RAMEN EN DEUREN IN ALU - PVC - HOUT - ALU/HOUT

Wij werken met cookies om uw surfervaring te verbeteren
Ok Meer info